Kim Kardashian a trecut examenul de BAROU în California. Nu este prima dată când s-a prezentat la examen

Sursă foto: Instagram - Kim Kardashian
Sursă foto: Instagram - Kim Kardashian

Diva de la Hollywood, Kim Kardashian, a trecut prima etapă a examenului de barou în California. 

Kim Kardashian a promovat o primă etapă a examenului de barou și a făcut un pas mai aproape de oportunitatea de a putea profesa ca avocat în statul California, relatează CNN

Kardashian a dezvăluit că a trecut examenul la a patra încercare într-o postare publicată pe Instagram la începutul săptămânii. Aceasta a postat un mesaj cuprinzător, alături de care se află o imagine cu ea într-o rochie albastră strălucitoare, uitându-se într-o oglindă.

„Privindu-mă în oglindă, sunt cu adevărat mândră de femeia care se uită azi înapoi în reflexie, Pentru oricine nu-mi cunoaște periplul studiilor de drept, să știe că acest lucru nu a fost ușor și nu mi-a fost oferit de-a gata”, scrie Kardashian în postare.  

Vezi și: Douăsprezece persoane vor fi judecate pentru că au jefuit-o pe Kim Kardashian în Paris

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

S-a îmbolnăvit de COVID-19 înaintea unui examen

Kardashian a dezvăluit că suferea de COVID-19 în timpul unei sesiuni de examen, prima dintre cele două pe care trebuie să le promoveze pentru a deveni avocat practicant în California.

„Mi s-a spus de către avocați de top că acesta este un obiectiv aproape imposibil și mai greu decât ruta tradițională a facultății de drept, dar a fost singura mea opțiune și mă simt atât de bine să fiu aici și pe cale de a-mi atinge obiectivele”, a scris diva.

Kardashian a continuat să mulțumească comentatorului CNN Van Jones pentru că a convins-o să studieze dreptul, precum și avocaților Jessica Jackson și Edy Haney și profesorilor ei, Sam Farkas și Chuck Shonholtz. Referindu-se la regretatul ei tată, Robert Kardashian, un avocat renumit pentru că l-a apărat pe O.J. Simpson în timpul procesului său pentru crimă, ea a scris: „Știu că tatăl meu ar fi atât de mândru și ar fi, de fapt, atât de șocat să știe că aceasta este calea mea acum, dar ar fi fost cel mai bun partener de studiu al meu”.

Kardashian a încheiat postarea cu un mesaj pozitiv către fanii ei, îndemnându-i să lucreze pentru propriile lor obiective.

Citește și: Amanta lui Thristan Thompson a născut. Femeia a făcut dezvăluiri șocante: cu cine s-a încurcat Kylie Jenner

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel