Douăsprezece persoane vor fi judecate pentru că au jefuit-o pe Kim Kardashian în Paris

Facebook - Kim Kardashian
Facebook - Kim Kardashian

Mai multe persoane care au participat la jaful asupra divei Kim Kardashian vor fi aduse în fața instanței.

Douăsprezece persoane vor fi judecate la Paris pentru un furt de bijuterii de 10 milioane de dolari, în care a fost vizată Kim Kardashian West în 2016, au transmis autoritățile franceze, conform Euronews. Vedeta de reality show a spus că a fost legată sub amenințarea armei și încuiată într-o baie, după ce tâlhari înarmați au pătruns cu forța în apartamentul ei închiriat din Paris în timpul săptămânii modei din 2016. 

Ancheta a durat cinci ani

După cinci ani de anchetă, judecătorii au dispus trimiterea cazului în judecată, a declarat vineri un oficial judiciar. Cei 12 suspecți se confruntă cu o serie de acuzații legate de furt. Nu a fost stabilită nicio dată de judecată, iar oficialul nu a oferit detalii suplimentare.

Avocatul francez al lui Kardashian West nu a comentat informațiile. 

Mai mulți suspecți au fost eliberați din închisoare în așteptarea judecății din motive de sănătate, printre care Yunice Abbas, în vârstă de 68 de ani, unul dintre cei cinci bărbați acuzați că a comis furtul, care a publicat o carte despre acest subiect anul trecut.

Kim Kardashian a primit o scrisoare 

Presupusul creier al operațiunii, Aomar Ait Khedache, i-a scris lui Kardashian West o scrisoare din celula sa de închisoare în care își cere scuze, spunând că își regretă acțiunile și își dă seama de prejudiciul psihologic pe care l-a provocat vedetei. 

La acea vreme, o purtătoare de cuvânt a lui Kardashian West a spus că a fost zguduită sufletește de cele întâmplate, dar nevătămată fizic.

Kanye West şi-a schimbat oficial numele

Artistul va putea să folosească numele "Ye", fără nume de familie şi fără al doilea prenume, după ce un judecător din Los Angeles a aprobat cererea oficială depusă în instanţă de artistul de 44 de ani, a confirmat luni un purtător de cuvânt al tribunalului din metropola americană.

Rapperul a depus acea solicitare la sfârşitul lunii august, invocând "motive personale".

Artistul, aflat în proces de divorţ de vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, a dorit să înlocuiască prin "Ye" - porecla lui folosită de multă vreme - numele integral care apare în documentele sale de stare civilă din Statele Unite, Kanye Omari West, renunţând astfel definitiv la numele lui de familie.

Rapperul a lansat în 2018 un album care se intitulează "Ye", scrcie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel