Ivan: Chiar dacă ar avea majoritate, PSD nu rupe USL

Cătălin Ivan
Cătălin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susține că partidul condus de Victor Ponta nu intenționează să rupă coaliția de guvernare, chiar dacă unele calcule politice arată că social-democrații au obținut majoritatea în Camera Deputaților, lucru pe cale să se întâmple și la Senat.

Ivan estimează că este posibil ca PSD să fi atins deja numărul de parlamentari necesari pentru a guverna fără PNL, dar nu se va despărți de liberali.

Citește și: Ponta are o nouă majoritate. De Ce nu o poate folosi

”N-o să rupem USL-ul din foarte multe motive. În primul rând, cel care rupe USL e cel cae se va prăbuși în sondaje pentru că este cel care a mințit electoratul la alegerile parlamentare. Avem proiecte comune pe care le-am anunțat, trâmbițat. Unul dintre ele este și candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale. PSD nu o să facă singur guvernul cu o majoritate așa fragilă pentru că poate să pice absolut oricând”, a declarat Ivan, luni, în cadrul emisiunii ”100 de minute”, de la Antena 3.  Pentru a-și exemplifica ultimul argument europarlamentarul a adus aminte de cazul Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, căzut prin moțiune de cenzură.

”Din toate lecțiile politice am învățat și noi foarte multe. Orice majoritate fragilă în Parlament nu rezistă”, a precizat Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel