IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE în TURUL 1 de la ROMA

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Irina Begu a fost de neoprit în meciul cu Margarita Gasparyan. Românca și-a învins adversara în două seturi 6 - 3, 6 - 0, în aproximativ o oră de joc. Irina Begu s-a calificat astfel în turul doi la turneul de la Roma.

Irina Begu (35 WTA) a avut o misiune ușoară în fața Margaritei Gasparian (52 WTA), de care a trecut după o oră și 5 minute. Românca a obținut astfel 12.645 de euro și 60 de puncte WTA.

Begu o va întâlni în turul 2 pe belarusa Victoria Azarenka, numărul șase mondial. Azarenka a câștigat toate cele cinci întâlniri disputate până acum contra Irinei Begu, ultima oară tot în turneul de la Roma, anul trecut (6-4, 5-7, 6-1), în optimi.

Pe tabloul principal la Roma mai sunt două românce, Simona Halep, care o va înfrunta pe învingătoarea dintre australianca Daria Gavrilova și germanca Sabine Lisicki, și Monica Niculescu, ea urmând să evolueze contra jucătoarei columbiene Mariana Duque-Marino, venită din calificări.

SETUL 2IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA

6 - 0 Irina Begu a câștigat meciul cu Margarita Gasparyan.

5 - 0  Încă un break pentru Irina Begu și 5-0. Va servi pentru calificare.

4 - 0 Românca joacă extraordinar și nu îi dă nicio șansă adversarei.

3 - 0 Irina Begu demonstreză că este o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Încă un break! Calificarea este din ce în ce mai aproape.

2 - 0 Încă un game luat de româncă!

1 - 0 Irina Begu își adjudecă primul game din setul doi.

0 - 0 A începutul setul secund.

SETUL 1: IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA

6 - 3 Irina Begu câștigă primul set după ce a luat șase game-uri consecutiv.

5 - 3 Românca este de neoprit după ce a început meciul cu stângul.

4 - 3 Irina Begu conduce cu 4 - 3.

3 - 3 Sportiva noastră a revenit în forță după un scor de 0-3.

2 - 3 Irina Begu revine în forță și ia încă un game.

1 - 3 Irina Begu câștigă primul game din cel dintâi set.

0 - 3 Margarita Gasparyan se distanțează de Irina Begu.

0 - 2

0 - 1

0 - 0 Meciul începe cu Irina Begu la serviciu.

UPDATE 16:41: Meciul dintre Irina Begu și Margarita Gasparyan va începe la ora 16:55.

-----

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Irina Begu debutează luni în turneul WTA de la Roma, românca avaâd o adversară incomodă în runda inaugurală.

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Irina Begu se duelează cu rusoaica Margarita Gasparyan. Cele două nu s-au mai duelat până acum. 

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Irina Begu şi Margarita Gasparyan sunt despărţite de 17 poziţii în clasamentul mondial. Irina Begu se află pe locul 35, în timp ce rusoaica a ajuns pe 52.

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. În ceea ce priveşte forma de moment, avantajul este de partea Irinei Begu. Sportiva noastră a făcut un turneu foarte bun la Madrid, unde a fost eliminată destul de greu în sferturile de finală, în trei seturi, de Simona Halep.

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Margarita Gasparyan, de cealaltă parte, a fost eliminată cumva surprinzător chiar din primul tur, fiind învinsă de o adversara mai slab cotată, de Karin Knapp, din Italia.

IRINA BEGU - MARGARITA GASPARYAN LIVE SCORE la ROMA. Meciul dintre Irina Begu și Margarita Gasparyan este programat pentru luni. Partida nu va începe mai devreme de ora 17:00, fiind a patra de pe terenul patru. Meciul dintre Irina Begy și Margarita Gasparyan este transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel