Irina Begu, în sferturile probei de dublu la Budapesta

Begu
Begu

Perechea româno-kazahă Irina Begu/Galina Voskoboeva s-a calificat, luni seara, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după 6-3, 1-6, 11-9 în faţa cuplului maghiar Anna Bondar/Dalma Galfi. 

Begu şi Voskoboeva, favoritele numărul doi, s-au impus într-o oră şi 14 minute. Ele şi-au asigurat un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu. În sferturi, Begu şi Voskoboeva vor întâlni cuplul Danka Kovinic (Muntenegru)/Erin Routliffe (Australia), care a dispus de perechea româno-elveţiană Andreea Mitu/Xenia Knoll cu 6-2, 4-6, 11-9. Mitu şi Knoll, care au comis în total 9 duble greşeli, au avut două mingi de meci în super tiebreak, la 9-7, dar au pierdut patru puncte la rând şi meciul. 

Pe tabloul de simplu se mai află Irina Begu (adversară îi va fi germanca Mona Barthel) şi Sorana Cîrstea (va juca împotriva unguroaicei Anna Bondar), după ce Ana Bogdan a fost învinsă categoric de Andrea Petkovic, cu 6-1, 6-0. 

Vezi şi: Gâdea: Ar trebui să fiți desființată! Nu vă e rușine?

Liga I, etapa 24. Rezultate şi clasament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel