IPad Air şi iPad Mini 2 au fost lansate de Apple. Vezi prețurile

ipad
ipad

Apple a lansat, marţi, noua versiune de tabletă iPad Air, cu o carcasă mai subţire şi o greutate de 456 grame, care îl face cea mai uşoară tabletă din lume, precum şi un nou iPad mini, cu display de tip retină.

IPad Air, prevăzut un cip A7, introdus luna trecută cu iPhone 5S, va fi disponibil la vânzare în SUA de la 1 noiembrie, la un preţ de 499 de dolari. Noul cip al iPad Air este de opt ori mai rapid decât cipul original al iPad. Carcasa IPad Air va fi disponibilă în culorile argintiu/alb şi gri/negru.

iPad mini va avea carcase în aceleaşi culori ca iPad Air. Preţul de bază al iPad mini este de 399 de dolari, iar noul dispozitiv va intra pe piaţă în cursul lunii noiembrie. Preţul actualei versiuni a iPad mini va scădea de la 329 de dolari la 299 de dolari. Directorul general al Apple, Tim Cook, a spus că iPad-urile sunt cu mult mai utilizate decât tabletele companiilor concurente, remarcă folosită frecvent de şeful Apple.

De asemenea, a apărut și o nouă versiune a MacBook Pro, care a fost primul laptop cu display retină. Varianta MacBook Pro cu un ecran de 13 inci este mai subţire, mai uşoară şi este dotată cu un cip Intel Haswell dual-core. Noul dispozitiv, care a intrat în vânzare, are un preţ de 1.299 de dolari, redus cu 200 de dolari. În cazul MacBook Pro cu ecran de 15 inci, care intră la rândul său imediat în vânzare, cipul Intel este quad-core Intel, iar preţul scade de la 2.199 de dolari la 1.999 de dolari, pentru modelul de bază. Noul model de computere Mac Pro este prevăzut cu "cel mai puternic procesor instalat vreodată pe un Mac, Intel Xeon e5", a arătat Schiller. Preţul Mac Pro va porni de la 2.999 de dolari, iar computerul va intra pe piaţă înainte de sfârşutul acestui an.

Directorul general pentru software al Apple, Craig Federighi, a prezentat la rândul lui OS Mavericks, noua versiune a sistemului de operare pentru computerele Mac, despre care a spus că permite prelungirea duratei de funcţionare a bateriilor laptopurilor în medie cu o oră, în funcţie de model.

Tim Cook, a reiterat faptul că Apple a vândut 9 milioane de iPhone-uri, în primul weekend după lansare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel