Ionuţ Rusu îl va impersona pe Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale a României

Ionuţ Rusu îl va impersona pe Klaus Iohannis.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Ionuţ Rusu, care îl va impersona pe Klaus Iohannis, se va alătura Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului iUmor, de la ora 16.30, la Antena 1. 

Delia, Klaus Iohannis (Ionuţ Rusu), Costel, Cheloo, dar şi numeroase alte vedete din România vor fi luate la roast de cei mai mari artiști din istoria țării noastre și chiar de domnitori importanți din secolele trecute. Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, juraţii iUmor vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Constantin Brâncuși va fi impersonat de Cristi Iacob, Constantin Tănase, de Nicodim Ungureanu, în timp ce Alexandru Ioan Cuza, Ștefan cel Mare și Nicolae Bălcescu vor fi prezentați de Andrei Garici, Șerban Georgevici și Andreas Petrescu. Rodica Popescu Bitănescu o va personifica pe Ana Aslan, iar Andreea Perju pe Veronica Micle.

Citește și...

Moment fără precedent la „Te cunosc de undeva!” Pepe: În decizia voastră stă semifinala

 

Cel de-al 18-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1 se apropie cu paşi repezi de marea finală şi odată cu ea şi momentele fără precendent în istoria emisiunii. S-a întâmplat şi în cea de-a 13-a gală, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când Pepe s-a văzut nevoit să declare: „În decizia voastră stă semifinala!”. 

„Hei, România! Avem cu ce!”, astea au fost primele cuvinte cu care Alina şi Pepe au deschis cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!. „Avem cu ce să ne mândrim! Avem super concurenţi, super juraţi, super antrenori si super transformări! Şi o super ediţie în care una dintre echipe poate să îşi câştige încă de astăzi locul în marea finală!”, au mai completat ei. 
 
Încă de la începutul galei, prezentatorii au dezvăluit faptul că situaţia din clasament este una extrem de strânsă: patru echipe (Jo şi Liviu, Emi şi Cuza, Wrs şi Emilian şi Eliza şi Cosmin Natanticu) au câte două gale câştigate, iar cuplul cu cele mai multe gale câştigate intră direct în finală, conform regulamentului. Astfel, Alina şi Pepe au explicat că fie va exista o echipă care va intra direct în finală, fie se vor pregăti pentru un mega duel, cum nu s-a mai văzut în istoria transforming show-ului. La finalul prestaţiilor, când se acordau ultimele puncte din partea concurenţilor, Pepe a intervenit: „În decizia voastră stă semifinala! Voi doi sunteţi singurii oameni, în acest moment, care ştiu dacă vom avea un super duel săptămâna viitoare sau avem deja un finalist!”. Cărui cuplu i-a spus aceste cuvinte prezentatorul Te cunosc de undeva! şi, mai ales, care a fost deznodământul ediţiei, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a 13-a gală a emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel