Ionel Ganea, către o jurnalistă: Țăranco, te dau cu capul de perete!

Ionel Ganea, antrenorul formaţiei FC Voluntari, a făcut circ la finalul partidei câştigate de echipa sa la Iaşi, scor 1-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

La interviurile de după meci, Ionel Ganea a amenințat-o și a înjurat-o pe Alina Iosub, jurnalistă de la Look TV. În direct la Look TV, Alina Iosub a povestit cele întâmplate: "Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea și așteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut țărancă, ochelaristă... Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a amenințat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-și ceară scuze, dar e tardiv", potrivit looktv.ro

Marius Mitran, directorul de imagine și comunicare al LPF, este convins că se vor lua măsuri împotriva antrenorului. "Trebuie să vedem ce au consemnat martorii. Vom sesiza comisiile, îmi pare rău că trebuie să discutăm despre așa ceva", a punctat oficialul LPF.

Ionel Ganea este cunoscut pentru gesturile sale violente din momentele de furie, după ce a strâns un arbitru de gât când era jucător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel