EXCLUSIV  Întâlnire Sorin Grindeanu- Liviu Dragnea. Întrebarea la care NU a vrut să răspundă fostul premier

Fostul premier Sorin Grindeanu a făcut declarații importante pentru DCNews, în contextul informațiilor recente de pe scena politică. 

Sorin Grindeanu a spus, la Antena 3, că a discutat cu Liviu Dragnea, președintele PSD, despre guvernare, tocmai motivul care a dus la ruptura dintre cei doi. Sorin Grindeanu a afirmat, despre respectivele discuții, pentru DCNews, că ”este normal să fi discutat despre guvernare, despre ce a fost, despre ce trebuie să se întâmple în perioada următoare.” Întrebat dacă aceste discuții nu erau normale înainte de căderea guvernului, fostul premier a răspuns: ”Probabil că multe lucruri puteau fi făcute altcumva, nimeni nu e perfect”. Sorin Grindeanu a subliniat că ”nu e vorba despre sfaturi legate de actuala guvernare, ci opinii despre anumite acțiuni, hotărâri, program de guvernare, a fost un schimb de opinii”. 

Cine a mai participat la întâlnirea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea? 

Întrebat dacă a mai participat cineva la întâlnire, Sorin Grindeanu a spus: ”Nu am cum să vă răspund la așa ceva. Important e că a fost un dialog între noi doi, dincole de... nuanțe”. În urma insistențelor, fostul premier a adăugat: ”Discuțiile importante le-am avut față-n față”.

Fostul premier nu a dorit nici să spună în ce zi a avut loc întâlnirea, spunând doar ”în urmă cu câteva zile”. 

[citeste si]

Despre o eventuală prevedere din regulamentul PSD prin care să fie revocată decizia de excludere a sa din partid în cadrul viitorului CExN, Sorin Grindeanu se lasă la decizia partidului, nedorind să facă speculații: ”Chiar nu vreau să speculez. Mi-am exprimat de la început dorința de a rămâne PSD-ist. Suntem în situația în care am contestat o decizie a CEx-ului, care va fi discutată în Comisia de Etică. E prima mea opțiune, sunt om de stânga, vedem ce va decide partidul, nu vreau să fac speculații”. 

Cât despre funcția de consul, Sorin Grindeanu a lăsat să se înțeleagă că nu ar acceptat-o: ”Îmi doresc să fac politică în PSD, de aceea am și contestat această decizie. Cum ar fi să o contest acum, iar apoi să plec în diplomație și ar trebui să plec din PSD?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel