Lovitură din PSD. Nouă INSULTĂ. ”Liviu Dragnea nu și-a cerut niciodată scuze MILIOANELOR de simpatizanți PSD”

Bilanț devastator pentru PSD, din interior. Social-democratul Ionuț Vulpescu a scris 50 de pagini într-un raport în care critică greșelile PSD și vine cu soluții. 

”Personalizarea politicii, înțeleasă ca un câmp de război, în care celălalt trebuie distrus cu orice preț, ignorarea statutului și a organismelor de conducere colectivă, voluntarismul, deciziile arbitrare, dezideologizarea extremă a discursului politic, toate acestea au adus PSD unde se află acum, luptându-se pentru locul 2. Însă mai grav este că PSD a permis adversarilor săi politici să extindă acuzațiile aduse conducerii partidului către simpatizanții săi. A apărut în spațiul public o nouă insultă: „ești pesedist!", constituită ca sursa unei campanii de public shaming a electoratului de stânga, în vederea manipulării psihologice a celor care au ”#afinitățiPSD”.

Dacă simpatizanții USR sau ai PNL își afirmă cu mândrie în spațiul public afinitatea lor politică, fără frica de a fi agresați, nu același lucru se poate spune, din păcate, despre simpatizanții PSD. Lucrurile au ajuns într-un asemenea punct încât echipele de campanie sunt agresate fizic, ba chiar, așa cum s-a întâmplat recent, se aruncă după ele cu macete!

Fostul șef al partidului, Liviu Dragnea, și-a cerut, la un moment dat, iertare „miilor de români care stau în pușcărie pe un articol neconstituțional". Niciodată nu și-a cerut scuze milioanelor de simpatizanți PSD care au ajuns să fie stigmatizați de vecinii, colegii sau chiar prietenii lor. Cu ei în gând va trebui să începem reconstrucția.” scrie Ionuț Vulpescu, în raportul său despre PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel