Incendiu Matei Balş. Carmen Hărău (PNL), ceartă cu George Simion (AUR): "Mi-e ruşine. Am ales să nu stau acolo până vine dricul să mă ia"/ "Ne-am săturat. Să plece"

Carmen Hărău şi George Simion, ceartă după incendiul de la Matei Balş
Carmen Hărău şi George Simion, ceartă după incendiul de la Matei Balş

Carmen Hărău, fost senator PNL, şi deputatul AUR George Simion au avut un schimb dur de replici în contextul tragediei de la Matei Balş, unde cinci oameni au murit după un incendiu. 

Totul a pornit de la declaraţia lui Carmen Hărău, care a prezentat condoleanţe în numele PNL familiilor victimelor de la Matei Balş şi a spus "nu se poate găsi un vinovat punctual". 

Întrebată de ce la Piatra Neamţ s-a cerut demisia preşedintelui CJ, din PSD, Carmen Hărău a spus că "o întreagă clasă politică trebuie să plece capul cu ruşine în faţa realităţii. Mi-e ruşine că nu am putut să fac mai mult". 

”Niciun partid nu se gândeşte că se moare în spitale. Este de ajuns. Vom fi mulți”

George Simion a intervenit: ”Am luat 10 la sută din voturile românilor. Este timpul să terminăm cu acest sistem nenorocit care îşi bate joc de români de 30 de ani. Niciun partid nu ţine cu românii, niciun partid nu se gândeşte că se moare în spitale. Este de ajuns. Dacă până mâine la ora 17:00 nu îşi prezintă demisia dl Arafat, dl Voiculescu, vom veni în faţa Ministerului Sănătăţii şi vom fi mulţi. Ne-am săturat de această clasă politică, iar dacă doamna Hărău se simte cuprinsă de ruşine, să îşi dea acum demisia şi să ne lase, că ştim ce face în judeţul Hunedoara. 

Dialogul a continuat: 

Carmen Hărău: Domnule Simion, eu am ales să nu mai candidez pentru al treilea mandat. 

George Simion: Ne-am săturat... 

Carmen Hărău: Sunt unul dintre parlamentarii care după două mandate am pus punct. Am făcut tot ce am putut să fac. Am ales după două mandate să nu stau acolo până vine dricul să mă ia şi am lăsat locul altor parlamentari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel