Gică Popescu, mesaj emoționant din închisoare

Gică Popescu a transmis un mesaj emoționant din închisoare, la câteva zile după ce a ieșit din penitenciar pentru a participa la înmormântarea tatălui său, Costică Popescu, decedat la vârsta de 71 de ani.

Fostul căpitan al naționalei le-a mulțumit celor care i-au fost alături și care l-au susținut, joi, în momentele grele prin care a trecut.

"Doresc ca, pe această cale, să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine şi de familia mea la mijlocul săptămânii trecute. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Calafat, cât şi celor care s-au gândit la mine şi la familia mea. Vreau să le mulţumesc prietenilor care m-au susţinut într-o situaţie extrem de grea, foştilor mei colegi, celor care fac parte din marea familie a sportului.

Mulţumirile mele mass-mediei pentru înţelegere şi decenţă, în mod special reporterilor şi cameramanilor aflaţi la Calafat, care au înţeles că situaţia în care sunt nu îmi permite să fac declaraţii şi comentarii. Vă mulţumesc pentru respectul pe care mi l-aţi arătat încă o dată", a transmis Gică Popescu, potrivit Mediafax.

Vezi și: Gică Popescu, eliberat pentru 24 de ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel