Gestul militarilor români care a ajuns viral. Reacțiile internauților

Andrei Itu / 12 iun 2019 / 22:20 Salveaza PDF Comentarii
Militarii salvatori din Forțele pentru Operații Speciale FOTO Facebook MaPN
Descriere foto: Militarii salvatori din Forțele pentru Operații Speciale FOTO Facebook MaPN

Primul ajutor acordat, astăzi, de către militarii din Forțele pentru Operații Speciale, victimelor unui accident rutier a ajuns viral și pe internet, românii aplaudând gestul militarilor, care se aflau într-o misiune de deplasare.

''Militarii salvatori din Forțele pentru Operații Speciale! Cinste și respect lor! Un exemplu de spirit civic pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl urmeze!

Astăzi, pe comunicația Reghin - Târgu Mureș, între localitățile Gornești și Reghin, a avut loc un accident între un autoturism și un tir, soldat cu o victimă care era întinsă pe asfalt.

O subunitate a Batalionului 51 Operații Speciale Târgu Mureș, care executa o misiune de deplasare spre locul de instrucție, a observat evenimentul rutier și a acționat spontan pentru acordarea primului ajutor și stabilizarea victimei implicate în eveniment. 
Cei doi militari sanitari au intervenit și au executat procedurile specifice unui astfel de caz, oferind sprijin victimei care se află în aceste momente sub supraveghere medicală.

Sincere felicitări militarilor noștri!'' a scris
Ministerul Apărării Naționale, pe pagina oficială de Facebook, postare care a strâns mii de aprecieri și sute de distribuiri.

''Respect Armatei Române!. Ce ne-am face noi ceilalți fără acești oameni care depun eforturi pentru noi, în orice situație. Merită tot respectul din lume.''

''Armata,cu toate neajunsurile ei,își face treaba în orice împrejurare. Asta e menirea ARMATEI.BRAVO LOR!''

''Felicitări, acest lucru ar trebui să-l vadă si politicienii nostri, s-au cei care cred că militarii români au pensie speciale (nesimțite).''

''Felicitări!, exemplu de urmat pentru multi, foarte mulți dintre noi, felicitări!'' sunt câteva din miile de comentarii la adresa militarilor salvatori.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24