”George Simion vorbește și acționează după cum dictează Putin”, susține rectorul de la SNSPA. Antonio Andrușceac (AUR) amenință că scoate lista cu adevărații spioni

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce a spus Antonio Andrușceac, deputat AUR, despre declarațiile rectorului de la SNSPA la adresa lui George Simion.

„Chiar eu, acum 2 ani, când eram chestor al Camerei Deputaților, am vrut să sting o dată pentru totdeauna această, știu și eu, nocivă aducere în atenția publicului a unui subiect care nu are nicio legătură cu vreo urmă de adevăr, au fost spuse la minciuni că s-ar fi întâlnit George Simion când avea vreo 23 de ani cu nu știu ce om din servicii, vă dați seama, serviciile ruse, la vremea când George avea 23 de ani sau 22, ce interesate erau ele și ce previziuni aveau ele despre viitorul politic al unui tânăr de 22 de ani. Deci asta este jignitor pentru mintea oricărui om, chiar analfabet funcțional, unuia căruia îi dai să citească trei rânduri și nu știe două cuvinte din ce a citit.

(...) Tocmai asta am încercat eu de acum 2 ani, domnul Pricopie e puțin defazat. Dacă vreți, o să vă aduc niște documente să vedeți adevărații spioni, că pe mine nu mă interesează că spionează pentru Est, Vest, China, Japonia, Coreea, nu știu care, pe mine mă interesează să-i văd care se plimbă prin Parlament și sunt consilieri pe la președinte, pe la nu știu unde, parlamentari, și sunt pe lista de plată a unor servicii de informații și nu românești.

Vedeți că în ședință publică un fost director al SIE a spus: 'da, știm că există parlamentari care sunt racolați de alte servicii de informații' ”, a declarat Antonio Andrușceac, deputat AUR, în direct la Antena 3 CNN.

George Simion nu a avut o reacție.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, cere Parlamentului să investigheze legăturile lui George Simion cu serviciile secrete din Rusia

Pricopie: ”Președinții partidelor democratice AU OBLIGAȚIA să lase luptele politice interne, partizane, și să se reunească sub cupola Parlamentului României pentru a discuta acest subiect de maximă importanță pentru români”.  

Rectorul SNSPA a adăugat că: ”Există premise pentru demararea procedurilor legale privind scoaterea AUR în afara legii”. 

”De cel puțin 3-4 ani, George Simion vorbește și acționează după cum dictează Putin. Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei și în detrimentul țării noastre. Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud și nu dau semne că ar fi preocupate de subiect. Cred, însă, că această inacțiune, reală sau simulată, poate avea consecințe asupra traseului democratic al României.

Scoaterea AUR în afara legii

În opinia mea, dacă nu se investighează oficial și la vedere legăturile lui George Simion (și ale altora din jurul său) cu serviciile secrete din Rusia, acest politician de factură legionară va continua să-i păcălească pe români și să afecteze stabilitatea țării. Din datele deja expuse în spațiul public, există premise pentru demararea procedurilor legale privind scoaterea AUR în afara legii, iar unii dintre pseudo-politicienii acestui partid să fie investigați pentru încălcarea prevederilor constituționale, legale și a jurământului de credință față de poporul român”, a mai declarat Remus Pricopie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel