EXCLUSIV  George Simion spune că PSD - PNL au greșit: Dacă ești dispus să dai foc la țară, să creezi haos, e o frică acolo

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a vorbit despre alegerile de anul acesta și listele comune de la europarlamentare.

George Simion consideră că, fără intervențiile PSD - PNL asupra alegerilor din acest an, AUR ar fi câștigat. 

”Nu mă bazez pe vreun studiu, că nu am încredere în toate aceste case de sondare - facem anumite cercetări calitative, mai degrabă, decât cantitative. Lucrul ăsta îl vedem foarte mult şi pe reţelele de socializare şi comunicarea politică s-a schimbat mult.

Ce îmi dă mie garanţia că am fi câştigat? Frica aceasta... Adică dacă eşti dispus să dai foc la ţară, să creezi haos, să comasezi alegerile locale, să le devansezi cu patru luni înainte şi să le pui împreună cu alegerile europarlamentare... Este clar o frică acolo şi se tem de lucrul ăsta", a spus George Simion, în emisiunea Ce se întâmplă, de la DCNews TV.

"Au făcut o greşeală cu aceste liste comune"

"Eu cred că au făcut o greşeală cu aceste liste comune pe care nu le înţelege nimeni. În momentul în care o să ai un primar PSD care se bate cu opoziţia de la PNL, cum o să mai pună ei ştampila pe alianţa PSD-PNL, condusă de o doamnă (n.r. Ramona Chiriac, anunțată de PSD și PNL candidată principală pe lista comună la europarlamentare) care era angajată şi aleasa doamnei Ursula vod der Leyen? Reprezentanta Comisiei Europene la Bucureşti, direct selectată de Ursula von der Leyen - cică o persoană independentă. O persoană care îmbrăţişează această viziune globalistă, incorect spus progresistă, federalistă asupra Europei", a mai spus liderul AUR.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel