Geoană, candidatul AUR la prezidențiale? Precizările lui Târziu după ce Simion a spus că ”orice opțiune e în picioare”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Claudiu Târziu a spus dacă în interiorul partidului AUR s-a discutat posibilitatea ca partidul să îi susțină pe Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

George Simion a fost întrebat dacă AUR l-ar susține pe Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

"Noi avem o problemă cu Marcel Ciolacu și cu Nicolae Ciucă. Dacă vedem că aceste partide se unesc împotriva pericolului extremist și fac mitinguri și comasează alegeri, orice opțiune din partea noastră este în picioare. O să fac orice ține de mine să dinamitez acest sistem nenorocit. Nu știu care va fi următoarea mișcare a mea din punctul acesta de vedere. Domnul Mircea Geoană ar face bine să vină în fața noastră și să spună ce își dorește", a spus George Simion.

Ulterior, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, a comentat acest subiect la Antena 3 CNN. Întrebat dacă a existat vreo discuție în interiorul AUR cu privire la o posibilă susținere a lui Mircea Geoană, Claudiu Târziu a spus: 

"Nu, nu am avut o discuție pe acest subiect. El poate fi un subiect de dezbatere internă, sigur, din punctul meu de vedere însă nu are nicio șansă domnul Geoană să fie susținut de un partid ca AUR, care vrea să vină cu un aer proaspăt și în același timp să aducă în fața românilor drept candidați oameni care nu au scheleți în dulapuri" a spus Claudiu Târziu. 

Acesta a adăugat: "Eu cred că domnul Geoană nu este candidatul pe care îl așteaptă România. E o opinie a mea, personală pe care o voi susține și în interiorul partidului dacă se va pune această persoană în discuție". 

Precizăm că Mircea Geoană nu și-a prezentat public intenția de a candida la alegerile prezidențiale. Discuțiile în jurul posibilei sale candidaturi vin în contextul în care potrivit unui sondaj INSCOP, secretarul general adjunct al NATO se bucură de cea mai mare încredere în rândul românilor.

VEZI ȘI: Sondaj INSCOP: Geoană conduce în clasamentul încrederii cu 34% încredere multă și foarte multă. Topul politicienilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel