Generalul Florian Coldea, audiat în Comisia SRI

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat astăzi în Comisia SRI.

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea va fi audiat marţi în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI. Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11,00.

Manda a precizat că a stabilit cu Florian Coldea să amâne audierea având în vedere că acesta este 'puţin răcit', iar marţi va fi mai mult timp la dispoziţie, deoarece audierea va putea începe de la ora 11,00 şi nu de la ora 14,00 cum era programată marţi.

'Mi-am dat seama din experienţa cu domnul Maior că durează destul de mult să clarificăm lucrurile discutate în comisie. Cred că la domnul Coldea vom avea şi mai multe lucruri care l-au vizat pe domnul Coldea, deci va fi o întâlnire mai mult de şase ore. Atunci am căzut de comun acord ca audierea să fie pe data de 13 martie, de la ora 11,00. Am mai convenit cu dânsul să ne vedem înainte cu o jumătate de oră la mine la birou', a adăugat Claudiu Manda.

[citeste si]

Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, trebuia să fie audiat pe 6 martie la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Claudiu Manda preciza la acel moment că Florian Coldea va fi întrebat, la comisie, despre 'chestiuni interne' din perioada în care s-a aflat la conducerea Serviciului, alături de George Maior. Cu o săptămână înainte la Comisia SRI a fost audiat fostul director al SRI George Maior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel