Urmărește emisiunea live


Gabriela Hofer, viceprimarul municipiului Baia Mare, exclusă din PSD

Biroul Permanent Judeţean al PSD Maramureş întrunit, sâmbătă, a hotărât excluderea din partid a viceprimarului de Baia Mare Gabriela Hofer şi a consilierului municipal Elena Cărăuşan, informează un comunicat de presă al PSD.

Conform comunicatului, hotărârea a fost luată cu 20 de voturi 'pentru' şi o abţinere. Viceprimarul municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer, preşedinte al organizaţiei municipale de femei, şi Elena Cărăuşan, vicepreşedinte al acestei organizaţii, au votat recent la o şedinţă a Consiliului Local Baia Mare pentru efectuarea unei credit în sumă de 100 de milioane lei, deşi PSD a recomandat reprezentanţilor săi să se abţină asupra acestei propuneri a primarului Cătălin Cherecheş.

Sancţiunea vine după ce anterior acelaşi for de conducere al PSD Maramureş a hotărât retragerea sprijinului politic pentru funcţiile de reprezentare politică din cadrul Consiliului Municipal Baia Mare, a arătat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

[citeste si]

'PSD Baia Mare se pregăteşte pentru o competiţie electorală dificilă şi are nevoie de loialitatea membrilor de partid, precum şi de implicarea lor totală. Azi, PSD Maramureş nu mai poate avea încredere, din păcate, în activitatea şi nivelul de reprezentare al celor două consiliere municipale în Baia Mare.

Viziunea PSD atât în ceea ce priveşte politica, dar mai ales în ceea ce priveşte activitatea administrativă a municipiului Baia Mare diferă fundamental de punctul lor de vedere. Şi, atunci, consider că este mai sănătos ca drumurile noastre să se despartă, iar PSD să îşi desemneze, în cadrul Consiliului Municipal Baia Mare, conform alegerilor din 2012, alţi reprezentanţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel