Fructul oprit, episod 6. Apariție șocantă: "Știu că îți vine greu să crezi"

Cel de-al șaselea episod din noul sezon "Fructul oprit" le-a oferit, miercuri seara, secvențe emoționante, suspans și numeroase surprize telespectatorilor. Aceștia au avut parte de o apariție neașteptată în serial, cea a personajului Tudor Caragea - interpretat de marele actor Adrian Titieni, care a dat naștere unor momente pline de emoție. 

Serialul a fost lider de audiență, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

Fructul oprit" le-a oferit telespectatorilor, miercuri seara, un nou episod încărcat cu numeroase surprize și a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor. În intervalul 19.59 – 22:54, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 18.6 % și un rating mediu de 6.6 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 17.8 %și un rating mediu de 6.3 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, care a obținut o cotă de piață de 11.5% și un rating mediu de 4.1 procente.

În ceea ce privește publicul din mediul urban, în intervalul 19.59-22.54, Antena 1 a fost de asemenea pe primul loc, înregistrând o cotă de piață de 14.2 % și un rating mediu de 6.1 procente, iar pe poziția a doua s-a aflat Pro TV, cu o cotă de piață de 13.1% și un rating mediu de 5.7 procente. La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului "Fructul oprit", obținând o cotă de piață de 15.7 % și un rating mediu de 7 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 13.4 % și un rating mediu de 6 procente.

În minutul de aur (21:40), peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național au ales să urmărească serialul difuzat de Antena 1.
Episodul cu numărul 6 l-a adus în fața telespectatorilor pe îndrăgitul actor Adrian Titieni. Personajul său - Tudor Caragea "s-a întors" pentru a transmite un mesaj important celor pe care i-a iubit cel mai mult în viață, care acum se confruntă cu numeroase probleme.

Prezența sa, chiar și în vis, le-a fost de mare ajutor acestora. Secvența tată-fiică a fost una extrem de emoționantă. "Tată, mi-e așa dor de tine!", i-a spus Ana (Cristina Ciobănașu) cu lacrimi în ochi. "Ana, trage aer în piept, uită-te în jur! E atâta frumusețe, atâta minunăție, trebuie să fii fericită! Iubește, Ana! Ai pe cine!", este mesajul pe care i l-a transmis acesta .El "a apărut" și în fața lui Ioan (Vlad Gherman). "Știu că îți vine greu să crezi, dar te iubesc ca pe un fiu, chiar dacă am greșit la început". Alex (Petru Păun) se regăsește printre cei care l-au "văzut" pe Tudor. "Alex, ți-am dat tot. Ți-am dat-o și pe fiica mea. Și tot nu ți-a fost de ajuns".

Clipele de iubire între Sonia (Michaela Prosan) și Alex, apariția poliției în casa Caragea, cu mandat de percheziție, care îl viza pe Petru, reacția sfâșietoare a lui Costică (Liviu Vârciu) atunci când a aflat de intenția Tanței (Doinița Oancea) de a face avort, momente de apropiere între Ioan (Vlad Gherman) și mama sa, Magda (Maia Morgenstern), acestea sunt doar câteva dintre secvențele care au putut fi urmărite aseară. Ce se va întâmpla cu povestea Soniei și a lui Alex, dar și cu căsnicia ei și a lui Adrian (Bogdan Albulescu), unde a plecat Adrian cu copiii Victor și Mara, dacă va ajunge Petru la închisoare, ce lucruri ies la iveală din viața Magdei, cum va evolua relația dintre Ioan și Ana, acestea sunt doar câteva întrebări care își vor găsi răspunsul în continuarea poveștii serialului.

Noul sezon "Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel