Regina Elisabeta îi dă clasă lui Kate Middleton. Fostul majordom o dă de gol, cum își alege ținutele: Nu a fost niciodată în garderoba ei, bagajele au patru TONE

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Paul Burrell, fostul majordom al Reginei Elisabeta, a făcut dezvăluiri uluitoare despre suverană și colțurile ascunse din Palat. 

Gigi Becali, enervat de reproșurile lui Aurel Pădureanu. Scandal după moartea Corneliei Catanga: Poate aș fi făcut un efort, dar...

În vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta este cunoscută pentru stilul vestimentar rafinat. Paul Burrell a mărturisit că suverana preferă rochiile și costumele în cele mai aprinse culori, pentru că astfel se distinge din mulțime și rămâne mereu în centrul atenției.

Spre deosebire de Kate Middleton, care a fost surprinsă purtând aceeași ținută de mai multe ori, cu mai multe ocazii, Regina poartă mereu altceva și foarte rar a fost văzută purtând aceeași ținută, în 69 de ani de domnie.

Nelu Ploieșteanu, ultima dorință înainte de a fi intubat. Ce i-a spus fiicei, medicii fac anunțul: Pronosticurile sunt sumbre

Unde-și ține toate hainele 

Majordomul a dezvăluit pentru The Royal Box că în camera reginei nu există haine și nici o garderobă amenajată pentru ele.

"Garderoba ei se află la ultimul etaj al palatului, iar o persoană specială coboară dimineața înainte de evenimentele oficiale la Majestatea Sa cu două schițe. De fiecare este atașată o mostră de țesătură din care este confecționată haina, astfel încât Regina să își poată imagina ținuta cât se poate de clar. După asta, alege o ținută din cele două propuse în funcție de dispoziția ei și acea ținută este adusă de la etaj", spune Paul Burrell.

"Însăși Regina nu a fost niciodată în acea cameră", susține ferm Paul Burell.

Bagajele Reginei au peste patru tone

În plus, acesta a mai spus că atunci când pleacă în turnee mai lungi, bagajele ei cântăresc peste patru tone și sunt duse la destinație din timp.

Hainele create pentru ea nu trebuie să o jeneze deloc, iar fustele sunt special croite astfel încât să nu se ridice deasupra genunchiului când stă pe scaun sau când bate vântul.

Regina Elisabeta deține recordul în materie de pălării, având o colecție de peste 5.000 de pălării, pe care le poartă o singură dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel