Nelu Ploieșteanu, ultima dorință înainte de a fi intubat. Ce i-a spus fiicei, medicii fac anunțul: Pronosticurile sunt sumbre

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Care e starea lui Nelu Ploieșteanu. Marele regret pe care l-a avut odată cu internarea în spital. Ce i-ar fi spus fiicei sale, înainte să fie intubat.

Gigi Becali, enervat de reproșurile lui Aurel Pădureanu. Scandal după moartea Corneliei Catanga: Poate aș fi făcut un efort, dar...

Nelu Ploieșteanu se află internat la Spitalul Floreasca din București, încă din data de 13 martie, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate.

Artistul a fost internat în stare gravă din cauza infectării cu SARS-CoV-2, care i-a accentuat problemele mai vechi la plămâni și inimă.

Regretul lui Nelu Ploieșteanu după internarea în spital

"Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!", a dezvăluit un cadru medical din spital, pentru impact.ro.

Florin Condurățeanu, anunț despre Nelu Ploieșteanu: Situația este gravă, se luptă să fie ținut pe starea de "plutire"

Fiul lui Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, a murit în anul 2018

Mihăiță a murit la doar 32 de ani, în anul 2018, după ce a fost diagnosticat, încă de la vârsta de 2 luni, cu tetrapareză spastică și cu encefalopatie.

"Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibelou Mihăiţă, este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei", povestea Nelu Ploieșteanu în trecut.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a leșinat. Anunțul momentului de la medici: E grav! Se așteaptă un miracol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel