Florin Condurățeanu, anunț despre Nelu Ploieșteanu: Situația este gravă, se luptă să fie ținut pe starea de "plutire"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Florin Condurățeanu a făcut anunțul despre Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu a fost internat de urgență în spital, la ATI, din cauza complicațiilor care au apărut după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Anunțul inițial a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, iar acum, jurnalistul Florin Condurățeanu a oferit noi informații despre starea de sănătate a artistului.

"Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea. Peste asta s-a suprapus Covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire”", a declarat Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește afirmațiile conform cărora Nelu Ploieșteanu a ajuns în stare gravă după ce a refuzat internarea, Florin Condurățeanu a mai spus că: "Asta e greu de spus. El a venit cu un aparat respirator foarte stricat, era fumător vechi. Plămânul lui nu mai avea elasticitate".

Vezi și: Mara Bănică: Nelu Ploieșteanu, intubat în stare extrem de gravă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel