Floyd Mayweather, REVENIRE în ring. Posibilii adversari

Box
Box

Pe 26 august, Floyd Mayweather obținea a 50-a victorie ca boxer profesionist și anunța că agață definitiv mănușile în cui. Acum boxerul s-ar putea întoarce în ring. Care sunt posibilii adversari ai acestuia?

Potrivit TMZ, boxerul în vârstă de 40 de ani s-a retras în august, după meciul cu Conor McGregor, dar a reînceput să se antreneze.

După trei luni, sportivul care a câștigat peste un miliard de dolari de-a lungul carierei a fost surprins de reprezentanții mass-media trăgând din greu în sala de forță. Acest amănunt a fost suficient pentru ca presa să se întrebe dacă nu cumva Floyd Mayweather intenționează să revină în ring.

Ar putea lupta cu McGregor, Pacquiao sau Amir Khan

Posibilitatea nu a fost respinsă categoric de Stephen Espinoza, vicepreședintele televiziunii Showtime Sports, care a transmis confruntarea Mayweather – McGregor din august.

Întrebat de reporterul TMZ dacă este posibil un meci revanșă între boxerul american și luptătorul irlandez, Espinoza a răspuns după cum urmează: “Totul depinde de Floyd. E greu să refuzi 300 de milioane de dolari. Pe de altă parte, n-am văzut nimic la el care să mă ducă cu gândul la un nou meci cu McGregor sau la ceva asemănător. Pare fericit la pensie, așa că nu-l văd revenind în ring. Dar dacă va exista interes, dacă lumea o va cere, atunci noi vom susține evenimentul”.

[citeste si]

În cazul în care Floyd Mayweather revine în ring, trei sunt adversarii pe care i-ar putea întâlni celebrul boxer american: Conor McGregor, Manny Pacquiao și Amir Khan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel