Floyd Mayweather - Manny Pacquiao: Ce audiențe a făcut ”meciul secolelor”, transmis de Pro TV și Dolce Sport

”Meciul secolelor” dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, difuzat de Pro TV și Dolce Sport, a atras sâmbătă dimineață în fața televizoarelor aproape 900.000 de oameni din întreaga țară.

Pro TV a fost lider de audiență cu meciul de box disputat în Las Vegas, obținând o cotă de piață de aproximativ 40% pe cele trei targeturi de public – național, urban și comercial, potrivit paginademedia.ro.

La nivel național, gala în care s-au bătut Mayweather și Pacquiao a adus Pro TV-ului, pe intervalul 4:00 – 7:57, o medie de 810.000 de persoane. Pe același interval, Dolce Sport a ocupat locul șase în clasamentul general, cu o medie de 51.000 de privitori în fiecare minut.

La orașe, gala de pe Pro TV a înregistrat o medie de 441.000 de privitori pe minut. Și pe publicul urban Dolce Sport a fost tot pe locul șase, cu o medie de 32.000 de persoane.

Pro TV a avut, pe publicul comercial cu vârste între 18 și 49 de ani, o medie de 184.000 de telespectatori. Dolce Sport a fost pe locul 8 pe acest segment, cu o medie de 8.000 de persoane.

Vezi și: Meciul secolului. Pacquiao: „Am crezut că am câștigat lupta". Mayweather, huiduit de public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel