Florin Mergea, final de colaborare cu Rohan Bopanna la "dublu"

Tenismenul român Florin Mergea, locul 16 ATP, și coechipierul său de dublu, indianul Rohan Bopanna, locul 18 ATP, au pus capăt colaborării.

Anunțul a fost făcut de către Florin Mergea pe pagina sa de Facebook.

"Doresc să vă anunț în mod oficial că parteneriatul meu cu Rohan Bopanna a luat sfârșit, înclusiv pentru acest final de sezon. Nu voi uita că până în prezent cele mai bune rezultate de la întoarcerea mea în circuitul ATP au fost alături de Rohan.

Îi mulțumesc pentru implicarea sa și îi doresc multe împliniri atât în cariera sa cât și pe plan personal. Succes pe mai departe, Rohan!", a scris Florin Mergea.

Cum un internaut a lansat întrebarea cu cine va face tenismenul român echipă de acum încolo, Florin Mergea a revenit cu o precizare pentru acesta:  "Nu va fi Horia partenerul lui Florin anul viitor".

Florin Mergea (31 ani) şi Rohan Bopanna (36 de ani) au făcut echipă din aprilie 2015 şi împreună au câştigat Mastersul de la Madrid şi turneul de la Stuttgart, ambele în 2015. Ei au mai disputat cinci finale, cea mai importantă fiind cea a Turneului Campionilor de anul trecut, pe care au pierdut-o în faţa lui Horia Tecău şi a olandezului Jean-Julien Rojer, scrie digisport.ro.

Florin Mergea este în refacere după ce a fost diagnosticat cu o afecţiune a oaselor sesamoide la un picior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel