Florin Iordache, noul șef al Consiliului Legislativ. Demonstrație de forță în Parlament/ Barna, supărat: Nu va rămâne așa!

Florin Iordache ar fi obținut majoritatea voturilor din Parlament pentru conducerea Consiliului Legislativ. 

UPDATE: Florin Iordache a obţinut 185 de voturi pentru şi 43 contra.

În funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ a fost numit senatorul USR George Edward Dircă. Dircă a obţinut 174 voturi pentru şi 17 contra.

Votul a fost secret, cu buletine.

UPDATE: Dan Barna, liderul USR, a confirmat informația pe Facebook, având o reacție critică vizavi de rezultat: ”Mutarea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ e o sfidare la adresa oricărui român cinstit.” După un val de critici, el promite: ”Situația nu va rămâne așa. Pregătim un proiect de lege care va reglementa mai strict situația de la Consiliul Legislativ și vom acorda o atenție sporită limitelor mandatului.”

Conform Digi24, deputatul PSD Florin Iordache ar fi obținut 185 de voturi pentru funcția de conducere. Fostul președinte al CCR Augustin Zegrean ar fi obținut doar 41 de voturi. Ionuț Duli Mazâlu, secretul general al Consiliului Legislativ, a obținut doar 2 voturi. 

Rezultatul vine ca o surpriză, după ce Augustin Zegrean ar fi trebuit să se bucure de voturile parlamentarilor PNL, PMP, UDMR și USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel