Florin Gheorghe, SURPRIZĂ la iUmor. Replici geniale despre pandemie. Bendeac și Cheloo nu s-au putut abține: Ai dat LOVITURA!

Florin Gheorghe i-a lăsat mască pe Mihai Bendeac și Cheloo cu numărul său de stand-up.

Florin Gheorghe a revenit pe scena iUmor și a făcut senzație. Dacă în sezonul 6 nu a reușit să câștige încrederea juraților, Florin Gheorghe a revenit acum mult mai încrezător și mai pregătit și i-a lăsat mască pe jurați.

Numărul lui a cuprins mai multe glume despre pandemie, dar și despre etnia din care provine. 

"Ce-am văzut eu la începutul pandemiei... e vorba despre ură și alcool. Ură, pentru că am văzut că chinezii nu o să mai fie la fel de bine văzuți ca până acum. Înainte când vedeai un chinez te bucurai". Acesta a completat și că dezinfectantul a ajuns noua băutură alcoolică preferată a românilor, când au aflat că are 75% alcool.

Vezi și: Vladimir Putin, GLUMĂ tare la adresa lui Nicușor Dan. Moment AMUZANT la iUmor, s-a RÂS în hohote

Florin Gheorghe, glume despre etnia din care provine

"Visul meu este să mă calce o mașină pe trecerea de pietoni. Nu tare, încet, cât să mă șifoneze. Și în același timp să mai fie cu mine pe trecere încă patru persoane care să nu fie de etnie și să îl dau în judecată pe șofer pentru discriminare pentru că a ales să intre în mine".

Despre cartierul în care a crescut, Pantelimon, acesta a spus: "Băieții ieșeau din canal la 12 noaptea cu punga în mână și erau disperați după bronz atleți modești (...) Rambo n-o să fie chemat cu lumina aia pe cer cum e Batman cu liliacul. O să fie chemat cu lumina aia pe cer cu o cioară".

Bendeac: Ai dat lovitura!

"Florin Gheorghe a avut un număr extraordinar de bine pus la punct. Spaima mea, omul este citit, omul are umor. Știe, vede, studiază", a spus Cheloo.

"Este foarte inteligent, evident cu un simț al umorului", spune Delia.

“Ai dat lovitura și ai simțit și tu că ai dat lovitura. Ușor ușor te îndrepți către zona de invitat special", i-a spus și Mihai Bendeac 

Vezi și: Jador a început să URLE. Plâns ISTERIC în DIRECT: Ce PROST sunt! Cel mai RATAT om!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel