Florin Condurățeanu a murit. Simona Gherghe, devastată: Cine mai face așa ceva?

Foto: Instagram Simona Gherghe
Foto: Instagram Simona Gherghe

Simona Gherghe a publicat un mesaj de regret după moartea lui Florin Condurățeanu. 

Florin Condurățeanu, mort în brațele fiului. Soția sa, dezvăluiri dureroase: În ușă, pur și simplu a picat! Sunt îngrozită. Medicii nu l-au mai prins

Simona Gherghe a publicat în mediul online, pe rețelele de socializare, un mesaj de regret la adresa regretatului jurnalist. 

Prezentatoarea TV a precizat că a fost un om foarte bun, căci până la moartea acestuia nimeni nu a spus nimic rău de el.

"Ați mai pomenit, vreodată, ca toată lumea să spună despre un om că a fost atât de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se răspândesc și cele bune, și cele rele, am aflat aseară că s-a stins Florin Condurățeanu. Și vestea asta m-a întristat teribil. Căci da, omul asta a ajutat necondiționat. Pe oricine. Pe toți. Cine mai face așa ceva? Ați mai pomenit voi un om care fie mereu dispus să întindă o mâna?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu să-i dea tihna, pe măsură inimii sale…", a scris Simona Gherghe pe pagina de Facebook.

Bogdan Chirieac, prima reacție după moartea lui Florin Condurățeanu

Bogdan Chirieac, analist politic și apropiat al lui Florin Condurățeanu, și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a jurnalistului. 

”Dumnezeu să îl ierte și să îl odihneacă. Un om uriaș. Un prieten extraordinar, o persoană care a spus întotdeauna ce a gândit. Este o mare pierdere pentru cultura românească. O mare pierdere pentru cultura și jurnalismul din România. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, prieten drag”, a declarat Bogdan Chirieac în exclusivitate pentru DC NEWS

Analistul politic Bogdan Chirieac regretă faptul că jurnalistul Florin Condurățeanu nu a ajuns și în Parlamentul României. 

”Ne-am cunoscut la emisiunile TV, el avea întotdeauna niște vederi puternic naționaliste, a fost un mare prieten al lui Adrian Păunescu. Ne-am văzut la comemorarea lui Adrian Păunescu. Vorbeam destul de rar, dar întotdeauna cu sinceritate, multă prietenie și apreciere reciprocă. Îmi pare rar că a ratat intrarea în Parlamentul României. Cred că dacă Florin Condurățeanu ajungea și în Parlamentul României la tribuna Parlamentului și-ar fi făcut auzită cu și mai mare putere vocea. Pot să spun că așa cum gândea el, gândea întotdeauna cu gândul la țară și la neamul românesc”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Dan Negru: Astea sunt ultimele lucruri pe care mi le-a spus Florin Condurăţeanu. Un om URIAŞ

"Fabulos om. L-am cunoscut bine. Nu am eu ce să spun prea multe despre Ţuţu. Ultima dată am povestit despre de-ale noastre şi la final mi-a spus: Băi împărate, există doar două căi, omenia şi neomenia. E vorba lui George Călinescu, dar mi-a spus-o Ţuţu. Frumoasă vorbă. El a avut omenia! Trebuia să zic asta pentru el Ţuţu a fost un om uriaş. Dacă te durea orice, găsea cel mai bun medic. Nu exista să nu îţi răspundă la telefon. Să îi fie bine unde o fi!", a declarat Dan Negru într-o scurtă intervenţie la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel