EXCLUSIV  Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit. Bogdan Chirieac: O mare pierdere pentru cultura și jurnalismul din România

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că moartea jurnalistului Florin Condurățeanu este ”o mare pierdere pentru cultura și jurnalismul din Români”. 

Bogdan Chirieac, analist politic și apropiat al lui Florin Condurățeanu, și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a jurnalistului. 

”Dumnezeu să îl ierte și să îl odihneacă. Un om uriaș. Un prieten extraordinar, o persoană care a spus întotdeauna ce a gândit. Este o mare pierdere pentru cultura românească. O mare pierdere pentru cultura și jurnalismul din România. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, prieten drag”, a declarat Bogdan Chirieac în exclusivitate pentru DC News

Analistul politic Bogdan Chirieac regretă faptul că jurnalistul Florin Condurățeanu nu a ajuns și în Parlamentul României. 

”Ne-am cunoscut la emisiunile TV, el avea întotdeauna niște vederi puternic naționaliste, a fost un mare prieten al lui Adrian Păunescu. Ne-am văzut la comemorarea lui Adrian Păunescu. Vorbeam destul de rar, dar întotdeauna cu sinceritate, multă prietenie și apreciere reciprocă. Îmi pare rar că a ratat intrarea în Parlamentul României. Cred că dacă Florin Condurățeanu ajungea și în Parlamentul României la tribuna Parlamentului și-ar fi făcut auzită cu și mai mare putere vocea. Pot să spun că așa cum gândea el, gândea întotdeauna cu gândul la țară și la neamul românesc”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

A murit la 71 de ani

Florin Condurățeanu a murit astăzi la vârsta de 71 de ani după ce a făcut un stop cardio-respirator. Mihai Gâdea a anunțat în această seară, în lacrimi, în direct la Antena 3, decesul lui Florin Condurățeanu. 

CITEȘTE AICI: Florin Condurățeanu a MURIT. Mihai Gâdea, în lacrimi, în direct

În ultimul interviu pe care celebrul jurnalist l-a acordat pentru DC News, în 2020, a povestit despre norocul destinului, dar și despre soarta României în vreme de pandemie. 

Contactat de ziua sa de nume, Florin Condurățeanu a spus cât de bucuros a fost să primească mesaje și telefoane.

CITEȘTE AICI MAI MULTE: Florin Condurățeanu a murit. Mesaj profund în ULTIMUL său interviu pentru DC NEWS. Ce a spus despre România: Mi se rupe sufletul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel