Florin Andone, probleme la Deportivo: Nu sunt mulțumit

Florin Andone a vorbit despre nemulțumirile pe care le are la Deportivo la Coruna, echipa sa de club.

"Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig mai mult de dublu faţă de acum şi nu am forţat lucrurile. În vară am discutat cu Mel şi cu Richard Barral şi le-am spus: «Vreau să rămân. Mă simt încrezător şi important». Însă acum gândesc altfel şi mă îndoiesc că decizia de a rămâne a fost cea mai bună.

Nu vreau să plec de la Deportivo, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Nu mă simt bine şi nu sunt mulţumit. Încerc să nu mă gândesc la asta, dar în zilele de meci aproape că nu mai rezist, îmi vine să plâng. Să treci de la a fi titular indiscutabil şi dorit de multe echipe la a nu juca este foarte greu", a declarat Andone, potrivit GSP.

Vârful de 24 de ani e conștient de perioada prin care trece, dar spune că vrea să-și ducă la sfârșit contractul cu Deportivo.

"Ştiu că preşedintele are încredere în mine şi mi-ar plăcea să rămân până la sfârşitul contractului. Şi mai mult. Îmi place la Depor, îmi place oraşul, fanii mă iubesc... Nu mi-ar plăcea să îmi fac din nou bagajele, aş vrea să rămân, dar vreau să joc. Am 24 de ani şi nu accept să fiu pe banca de rezerve.

Ştiu că antrenorul este cel care decide. Nu spun că sunt mai bun decât altcineva, şi nu mă refer la Lucas (n.r. Perez), dar nu vreau să fiu rezervă un an întreg. La 33 de ani sau mai mult, da, dar nu la 24 de ani. Vreau să îmi câştig un loc în echipă, vreau să fiu titular şi să ajut", a adăugat Andone.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel