Fernando Alonso se pregăteşte în Africa de Sud pentru participarea la Raliul Dakar

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion al lumii la Formula 1 şi câştigătorul ultimei ediţii a Mondialului de anduranţă, se pregăteşte în prezent în Africa de Sud pentru participarea la viitoarea ediţie a Raliului Dakar, a anunţat echipa sa, Toyota Gazoo Racing, citată de agenţia EFE.

Alonso (38 ani) va efectua o serie de teste în deşertul din sudul continentului african, până pe 23 august, urmând să ia parte, totodată, în afara competiţiei, la cursa Harrismith 400, programată pe 13 şi 14 septembrie, la bordul unui bolid Toyota Hilux, cu care va participa şi la Raliul Dakar.

Până la startul ediţiei 2020 a celebrului raliu raid, la care va lua parte în premieră, campionul iberic se va pregăti în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, "pentru a se familiariza cu rigorile provocatoare ale raliului", a precizat echipa japoneză.

Copilotul lui Fernando Alonso va fi compatriotul său Marc Coma (42 ani), cvintuplu câştigător al Raliului Dakar la categoria moto (2006, 2009, 2011, 2014 şi 2015).

Raliul Dakar s-a desfăşurat iniţial în nordul Africii, iar apoi s-a mutat în America de Sud, începând din 2009, urmând ca de anul viitor să aibă loc în Arabia Saudită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel