Fenomenala relansare a fabricii de diversiuni

Cu o viteza greu de imaginat, dupa doar cateva ore de buimaceala, uriasa masinarie de diversiuni a regimului Traian Basescu, care parea pusa pe butuci la declansarea scandalului legat de fratele persedintelui, a repornit. 

In forta. Cu o vitalitatea de care nu o mai credeam in stare. Si perfect sincronizata. De parca rolurile fusesera impartite cu mult timp inainte si temeinic repetate. Incepand de vineri dupa-amiaza, opinia publica este literalmente bombardata cu informatii si ipoteze de natura sa arunce in derizoriu faptele lui Mircea Basescu. Sa le transforme, de fapt, intr-un fel de cacealma a adversarilor politici ai locatarului de la Cotroceni. O treaba bine coordonata.

Este halucinant cat de multe scenarii au fost enuntate intr-un timp record, la nici 24 de ore de la lacrimile varsate de presedintele Traian Basescu. Si toate, ca intr-un joc de puzzle, contureaza o noua constructie a cazului. Cazul Mircea Basescu e provocat. Mai mult chiar, e inventat. Este opera adversarilor statului de drept, ai luptei anticoruptie si, prin urmare, a adversarilor lui Traian Basescu. Sa vedem despre ce este vorba.

Spatiul nu imi permite decat sa fac o succinta enumerare a nemaipomenitelor lucruri pe care le-am aflat de la diverse persoane gravitand in jurul regimului Traian Basescu si care s-au produs fie in presa scrisa, fie pe diferite canale media. Ca acest clan, Bercea Mondialu', este intr-adevar o grupare criminala si, prin urmare, nu se poate bucura de nici un fel de credibilitate. Cum poti sa pui temei pe acuzatiile aduse de niste oameni extrem de periculosi, care au atentat la infrastructura nationala, furand sinele de cale ferata, liniile de transport al energiei electrice si distrugand conductele de irigatii, pentru a dobandi astfel, prin jaf, o avere colosala care sa le permita apoi sa devina si camatari? Daca ei au facut toate aceste lucruri, atunci cum am putea sa-i credem cand afirma ca au fost jefuiti de domnul Mircea Basescu si complicii sai? Bercea Mondialu' are 120 de dosare penale, iar familia sa este implicata, intre altele, si in fapte de marturie mincinoasa si in fapte de santaj. In aceste conditii, mai poate fi real ceea ce sustin ei despre domnul Mircea Basescu? Domnul Mircea Basescu este un bun crestin, care nu a putut refuza o solicitare venita din partea unei familii de rromi pentru crestinarea unei fetite nou-nascute. Apoi, i-a primit cu toata ospitalitatea si de cate ori a fost necesar in casa lui, fara sa stie ca este victima unui intreg scenariu care, de fapt, urmarea sa loveasca in fratele sau. Ce vina are bietul domn Mircea Basescu?

Serviciul Roman de Informatii nu avea cum sa detina date referitoare la aspectele de natura infractionala ale relatiei dintre Mircea Basescu cu clanul Bercea Mondialu'. Din simplul motiv ca Serviciul Roman de Informatii nu se ocupa de infractiuni de rand. Ci doar de acele fapte care aduc atingere sigurantei nationale. Si ce atingere ar putea fi adusa sigurantei nationale de un amarat de clan de interlopi care roiesc in jurul unui oarecare domn Mircea Basescu? De ce s-ar preocupa SRI de inscenarile puse la cale impotriva fratelui presedintelui sau, la o adica, chiar de implicarea fratelui presedintelui intr-o mare magarie? Daca, din duba care il transporta aiurea, Bercea Mondialu' a lansat o acuzatie grava si daca, dintr-o alta duba, sotia acestuia a facut si ea afirmatii explozive referitoare la Laura Codruta Kovesi, sefa DNA dotata cu o medalie americana de curajoasa luptatoare impotriva coruptiei, si impotriva altei doamne, Livia Stanciu, presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, si daca, in urmatoarele cateva ore, oamenii din dube nu au prezentat nici un fel de probe care sa confirme faptul ca doamnele au luat mita, inseamna ca acuzatiile sunt ticaloase si mincinoase. Pe cale de consecinta, toate celelalte acuzatii, adica cele vizandu-l pe Mircea Basescu, sunt si ele ticaloase si mincinoase, de vreme ce nu exista inca dovezi sau poate nu vor exista niciodata impotriva celor doua doamne.

Dar domnul Abraham, avocat al fiului lui Bercea Mondialu' arestat in urma unui flagrant si a unei acuzatii de santaj? Cine este acest domn Abraham? Nu cumva a fost, in trecut, securist? Nu cumva a fost un sef incompetent al politiei, dat afara pe vremea CDR, cand Traian Basescu se amesteca in toate cele, fiind in Guvern? Nu cumva a fost dat afara cu semnatura lui Basescu de la Asociatia Romana de Lupta Impotriva Drogurilor si, de atunci, domnul Abraham ii poarta pica presedintelui? Nu cumva intreaga tarasenie cu Mircea Basescu e o razbunare a generalului Abraham?

Citește mai multe pe Corectnews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel