Explicația pentru nebunia din meciul lui Moroșanu - VIDEO

Luptătorul Cătălin Moroşanu l-a învins prin descalificare pe Maurice Jackson în gala de la Torino, la sfârşitul săptămânii trecute, iar preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, afirmă că a fost înşelat de agenţii americanului, care au prezentat un palmares fals.

În main-event-ul galei Superkombat de la Torino, acolo unde au fost prezenţi peste 5.000 de spectatori, Cătălin Moroşanu l-a învins prin descalificare pe americanul Jackson, care însă a căzut la podea după primul pumn, acuzând că a fost lovit în ceafă. Oamenii din kickbox s-au revoltat văzând atitudinea lui Jackson, care a fost suspendat pe viaţă din Superkombat, fiindu-i anulată bursa de meci.

"Din păcate, am fost înşelaţi de agenţii americanului, care ne-au transmis un palmares de 31 de victorii şi o singură înfrângere. Fiind o gală de final de an, ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu excepţia evoluţiei penibile a lui Jackson, consider că a fost un eveniment reuşit, iar pentru asta trebuie să mulţumim partenerului local Logistic East Food. Fiind prezenţi şi pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie şi de un american. Jackson avea meciuri în Glory şi Bellator, a luptat în trecut şi pentru K-1 în Las Vegas. Pe internet, am găsit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucător profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodată că aşa ceva se va întâmpla. Cred că a fost speriat atunci când a văzut atmosfera din sală şi determinarea lui Moroşanu, altfel nu îmi pot explica. La final, el a acuzat că a fost lovit în ceafă şi de aceea nu s-a putut ridica. Am decis să-l suspendăm pe viaţă, trăgând astfel un semnal de alarmă şi pentru alţi promotori, să putem evita astfel de situaţii care nu fac bine sportului", a declarat Eduard Irimia, se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel