Exatlon. What's Up, scandal monstru cu Lili Sandu. „Vin și îți trag una” - update

What's Up a avut parte de noi tensiuni cu colegii din echipa Faimoșilor la Exatlon România, sezonul al doilea.

EXATLON ROMÂNIA. De data aceasta, artistul s-a certat cu Lili Sandu, cu care a avut un schimb de replici puternic. La final, Lili Sandu i-a zis: "Tu nu țipi la mine că vin și îți trag una!”. Artistul a izbucnit în lacrimi ulterior. Acesta a luat decizia de a părăsia baraca în care trăiesc Faimoșii.

EXATLON ROMÂNIA. Totul a început de la faptul că Lili Sandu spărgea o nucă de cocos în timp ce What's Up dormea. Nu a durat mult până ce a început un schimb de replici acide între cei doi Faimoși:

"Îți spun frumos și respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar", a spus artistul. "Nu e vorba de respect aici. Nu știam că dormi, am crezut că stai așa, întins...", a spus Lili Sandu.

"Nu înțeleg cum tu ai tupeul să te cerți după ce faci gălăgie și trezești oamenii din somn", a fost replica lui What's Up. "Da, mă, îmi pare rău că te-am trezit", a spus actrița într-un final. "Așa trebuia să spui de la început", a comentat cântărețul.

"Păi, am spus, dar tu nu ai auzit, că pe tine te iau nervii. Nu auzi când un om își cere scuze", a zis Lili Sandu. 

Replicile au continuat până când Lili Sandu a spus: "Tu nu tipi la mine că vin și îți trag una peste ochi!"

EXATLON ROMÂNIA. What's Up nu prea se înțelege cu coechipierii săi. Duminică, înainte de jocul de protecție de la Exatlon România, a refuzat să meargă să discute strategia cu colegii săi.

Update: Cosmin Cernat a explicat motivul absenței lui What's Up de la prima probă difuzată miercuri seară. Acesta a ales să abandoneze, pentru a se întoarce acasă. Artistul și-a exprimat de mai multe ori, pe parcursul zilelor petrecute la Exatlon, dorul de familie și de soția sa. De asemenea, pe fondul unor conflicte de comunicare cu colegii săi, artistul a decis să abandoneze competiția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel