Eliminare ”Chefi la cuțite”. După ce Gina Pistol a anunțat numele concurentului, lui Florin Dumitrescu nu i-a venit să creadă

În cadrul competiției culinare „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Florin Dragomir, cuțitul său de aur, spre marea surpriză a tuturor.

Ediția 34 a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o probă de gătit dificilă, în care concurenții au fost puși să gătească folosind doar instrumente în miniatură. Degustarea făcută de scriitori a adus un verdict neașteptat, așa că toate cele trei echipe au intrat la duel.

Gina Pistol a provocat echipele să pregătească un main course, o salată de crudități și un desert folosind doar instrumentele miniaturale de gătit! Sarcina nu a fost una simplă, însă toată lumea a dat tot ce a avut mai bun pentru a obține victoria. Toți au urmărit cu sufletul la gură verdictul adus de bandă și chefii și-au dorit să nu aibă din nou un concurent eliminat.

Fiind remiză, Cătălin Scărlătescu a trimis toată echipa sa de trei concurenți la duel, Sorin Bontea i-a ales pe Gigi, Gabi și Flori, în timp ce Florin Dumitrescu s-a bazat pe Florin Dragomir, Brigitta și Ștefania.

„Dragii mei, orice probă individuală se poate trece la CV, căci la finalul ei poți pune pe masă un dish memorabil. Și așa ceva, la Chefi la cuțite, e o victorie personală! Tema testului individual pune pe masă conceptul Bio. Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără fertilizatori, elemente modificate genetic, hormoni, antibiotice, pesticide sau stimulatori de creștere. Din respect pentru planetă, consumul produselor bio ajută la menținerea echilibrului ecosistemului, a diversității speciilor și a calității solului. Veți găti ceva bio. Gătiți ceva unic, care să cucerească gusturile chefilor. Puteți face orice main course, cu anumite produse”, a spus Gina Pistol.

Îndrăgita prezentatoare a venit cu bolul la fiecare concurent în parte și apoi au venit cloșurile surpriză, ce au scos la iveală ingredientele cu care trebuie să se gătească: spaghete, quinoa, mango, pere, cafea, ceai organic, fulgi de ovăz, somon fume, hokkaido (dovleac).

Flori îi dă Brigittei cafea, Mădălina Cafadaru îi dă lui Florin spaghete, în timp ce Mădălina Crețan îi dă lui Gabi Drăgușanu mango. El alege ovăz pentru Adrian Stroe, care la rândul lui alege pentru Gigi hokkaido. Florin Dragomir îi dă Mădălinei Cafadaru quinoa, Gigi îi Mădălinei Crețan ceaiul, Brigitta îi dă Floricăi perele, iar Ștefania rămâne cu somon fume. Apoi, cronometrul a pornit și fiecare a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă.

Surpriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas Mădălina Crețan, Florin Dragomir și Ștefania Pop

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La degustare, au fost atât farfurii care au impresionat prin aspect sau texturi, cât și farfurii care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Gina Pistol a anunțat apoi notele obținute de fiecare concurent în parte și chefii au urmărit cu sufletul la gură deznodământul.

Surpriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas Mădălina Crețan, Florin Dragomir și Ștefania Pop. Apoi, Gina Pistol a anunțat că Mădălina a luat 6 puncte, în timp ce Florin Dragomir a luat 3 puncte cu farfuria de spaghete. Cuțitul de aur a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Lui Florin Dumitrescu nu i-a venit să creadă un asemenea deznodământ.

„Ție ți-a plăcut farfuria? Ești nebun?”, a zis Florin Dumitrescu, extrem de supărat de faptul că l-a pierdut pe Florin Dragomir, cuțitul său de aur, în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo. E umilitor”, a explicat juratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel