ELENA UDREA, agresată la Constanța. Chirieac: Nu putem fi de acord cu injurii aduse unui politician

Președintele Partidului Mișcarea Populară, ELENA UDREA, a fost agresată, sâmbătă, la Constanța, de un pensionar. 

Aflată la Constanța la alegerea Comitetului extraordinar al  Partidului Mișcarea Populară, ELENA UDREA a fost agresată, sâmbătă, la Constanța, de un pensionar. După terminarea ședinței, la plecare, ELENA UDREA a fost agresată de un bărbat extrem de supărat. Acesta i-a tăiat calea și s-a aruncat peste mașina cu care se pregătea să plece liderul PMP. 

Pensionarul i-a reproșat liderului PMP că, alături de Emil Boc, i-a tăiat pensia, după peste 45 de ani de muncă, iar în momentul de față abia dacă mai poate supraviețui. 

Referitor la aces incident, analistul Bogdan Chirieac spune că "Partidul Mișcarea Populară  are probleme în toată țara. Are șase la sută din electorat care este de acord cu PMP, iar ceilalți au alte opțiuni. 

În privința evenimentului de la Constanța, el este colorat în sine. Dar la fel cum nu putem fi de acord cu scuiparea președintelui, nu putem fi de acord nici cu injurii aduse unui politician.

Până la urmă, distinsul pensionar care se plânge că i s-a tăiat pensia a votat. A votat în 2004, a votat și în 2009, și dacă nu s-a dus la vot tot a votat. Asa nu-l exonerează de răspundere. Trebuie să ne asumăm și faptele noastre, și ceea ce alegem, că nu suntem curați, imaculați, și niște oameni răi se cocoață în funcții mari și apoi își bat joc de viața noastră. Cu toții suntem responsabili", a declarat analistul Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel