Harry și Meghan, mesajul FERM care LOVEȘTE Familia Regală. Au spus-o în fața tuturor

Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj emoționant în prima ediție a podcastului lor de pe Spotify.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, le-au mulţumit marţi angajaţilor din domeniile esenţiale şi au oferit cuvinte de încurajare pentru persoanele care au suferit în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus în prima ediţie a podcastului lor de pe platforma Spotify, informează Reuters.

Harry şi Meghan au fost gazdele emisiunii şi au prezentat mesaje de speranţe pentru anul ce vine din partea cântăreţului Elton John, producătorului şi actorului Tyler Perry, campioanei de tenis Naomi Osaka, precum şi din partea altor celebrităţi, artişti şi scriitori.

Pe parcursul episodului de 33 de minute, cuplul princiar a mulţumit personalului medical şi celor din primele rânduri ale luptei împotriva pandemiei de COVID-19, dar şi altor persoane care au făcut sacrificii în acest an plin de provocări.

Harry și Meghan Markle, mesaj emoționant



Mesajul nostru este că, indiferent ce se întâmplă în viaţă, oameni buni, credeţi-ne când vă spunem, dragostea învinge, a spus Meghan.

Dragostea învinge întotdeauna, a adăugat Harry.

Episodul s-a încheiat cu apariţia surpriză a fiului în vârstă de 19 luni al cuplului, Archie. Cu ajutorul părinţilor săi, Archie a reuşit să spună: Happy ... New ... Year!.

Harry şi Meghan au renunţat în ianuarie la îndatoririle regale şi s-au mutat împreună cu Archie în California de Sud pentru a avea un stil de viaţă mai independent şi a se îndepărta de presa britanică ostilă. Cei doi nu au făcut nicio referire la decizia de a se muta în timpul podcastului.

În septembrie, cuplul princiar a semnat un acord multianual de producţie cu platforma Netflix, urmat de un contrat pe mai mulţi ani de a produce şi găzdui podcast-uri pentru Spotify. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel