Domnule Stoica, am căutat ”tijă de sfințire”, dar n-am găsit decât trafalet

Patriarhul Daniel Ilie Ciobotea a intrat în categoria vedetelor pe internet. Câteva imagini cu Preafericitul (mult mai fericit decât mulți dintre noi) sfințind studiourile Trinitas TV cu trafaletul au devenit virale pe internet. Cu adevărat penibilă nu este imaginea cu șeful BOR, ci explicația domnului Stoica, purtătorul de cuvânt al BOR, care ne-a spus, supărat, că instrumentul este o ”tijă de sfințire” și că toți suntem neinițiați.

Lăsând la o parte faptul că preoții ( fie ei preafericiți sau nu) au ajuns să sfințească de la bolizi de lux la studiouri de televiziune, am căutat pe internet cuvintele folosite de domnul Stoica: ”tijă de sfințire”.

Nu am găsit nimic. Apoi am căutat ”tijă de sfințire preț” și niciun rezultat relevant. Apoi am căutat ”tijă de sfințire dex” și niciun rezultat relevant.

Google știe tot ce știu și oamenii pentru că oamenii impărtășesc pe internet cunoștințele lor. Este imposibil ca un preot, un student la teologie, oricine din zona asta să nu fi scris undeva pe internet despre ”tija de sfințire”. Sau măcar să găsesc obiectul pe un magazin de profil. Așadar, ”tija de sfințire” nu există.

În schimb există trafaletul, un instrument pentru zugrăvit. E identic cu ”tija de sfințire”. Mai mult, însuși domnul Stoica ne-a spus că ”tija de sfințire” se poate cumpăra de la orice magazin de amenajări interioare.

Diferența este că despre trafalet găsești orice pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel