Doliu în lumea sportului românesc. A murit la 29 de ani

Lumea sportului este în doliu după ce o sportivă cunoscută a încetat din viață la 29 de ani, într-un mod subit.

Valeria Borza era legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy şi tocmai se pregătea să vină în România pentru a petrece sărbătorile la Caransebeş, în sânul familiei.

Tânăra de 29 de ani se îndrepta spre autobuzul care urma să o ducă la aeroportul Charleroi, dar nu a mai apucat să ajungă îi vadă pe cei dragi.

A murit în mod subit

Sportiva a simțit o durere de cap bruscă şi foarte puternică şi a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă direct la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, Valeria Borza a încetat din viaţă joi, la ora 18.15.

"Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene", a declarat pentru ProSport jucătoarea Eliza Samara.

Conform statisticii Federaţiei Române de Tenis de Masă, Valeria Borza (29 de ani) a fost campioana naţională la simplu junioare în anii 2000 şi 2001, iar în 2005 a fost campioană a României în proba de dublu mixt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel