Doliu în lumea sportului românesc. A murit la 29 de ani

Lumea sportului este în doliu după ce o sportivă cunoscută a încetat din viață la 29 de ani, într-un mod subit.

Valeria Borza era legitimată la echipa franceză Lys-lez-Lannoy şi tocmai se pregătea să vină în România pentru a petrece sărbătorile la Caransebeş, în sânul familiei.

Tânăra de 29 de ani se îndrepta spre autobuzul care urma să o ducă la aeroportul Charleroi, dar nu a mai apucat să ajungă îi vadă pe cei dragi.

A murit în mod subit

Sportiva a simțit o durere de cap bruscă şi foarte puternică şi a fost transportată la spitalul din Roubaix, unde a fost dusă direct la secţia de reanimare, dar a intrat rapid în comă. Diagnosticată cu meningită bacteriană, Valeria Borza a încetat din viaţă joi, la ora 18.15.

"Sunt în stare de şoc, nu-mi vine să cred, ne-am întâlnit ultima dată la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stângace foarte bună! A murit din cauza unei meningite bacteriene", a declarat pentru ProSport jucătoarea Eliza Samara.

Conform statisticii Federaţiei Române de Tenis de Masă, Valeria Borza (29 de ani) a fost campioana naţională la simplu junioare în anii 2000 şi 2001, iar în 2005 a fost campioană a României în proba de dublu mixt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel