Dinamo. Palic, revenire. Mutare importantă după aducerea lui Torje

Dinamo poate da două lovituri pe ultima sută de metri, înainte de reluarea campionatului. 

Oficialii dinamovişti s-au înţeles în această dimineaţă cu Gabriel Torje şi l-au adus la negoceri pe Antun Palic, fotbalist care a părut că a ieşit de pe radarul alb-roşilor în această iarnă.

În "Ştefan cel Mare" ultimele două zile au fost agitate, scrie Prosport. Ieri, la prânz, impresarul lui Torje a anunţat că fotbalistul nu va semna cu Dinamo din cauza litigiului cu Karabukspor. Spre seară, datele problemei s-au schimbat după ce Torje s-a hotărât să renunţe la 300.000 de euro pe care ar fi trebuit să-i încaseze din partea turcilor.

[citeste si]

În această dimineaţă, problema documentelor s-a rezolvat în privinţa lui Torje, iar fotbalistul va semna cu Dinamo în cel mai scurt timp, anunţă DigiSport. Oficialii dinamovişti au reuşit să-l convingă şi pe Antun Palic să reia negocierile după săptămâni în care s-a crezut că mutarea nu se va realiza.

Croatul îşi negociază revenirea la Dinamo, după ce clubul l-a pierdut pe Filipe Nascimento, plecat în această iarnă la Levski Sofia, în schimbul a 200.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel