EXCLUSIV  De unde vin banii Hamas sau Hezbollah. Adrian Zuckerman: ”Nu-i nimic de discutat aici”. Epicentrul problemei e altul

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Excelența Sa Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, invitat la DC News și Defense Romania, a explicat care este problema reală cu Hamas și Hezbollah, și de unde au acestea susținere financiară.

„Iranienii mint de când țin minte, și știi cum îți dai seama dacă iranienii mint sau nu? Își mișcă buzele.

Și așa că ăștia mint constant, nu poți să ai încredere ce spun. Au mințit totdeauna cu programul nuclear, cu armamentele, cu toate, e dovedit fără nicio șovăială că banii care sunt intră la Hamas, la Hezbollah.

Nu-i nimic de discutat aici, e clar, banii vin de la Iran, unii vin de la Qatar, dar sunt controlați de iranieni. Nu e nicio șovăială, nu e nicio doubt (n.r. îndoială) că de acolo vin banii și controlul.

Ei le spun ce să facă, ce să nu facă, și așa că problema, din nou, ne batem sau israelienii se bat cu Hamas, dar problema reală nu e Hamas, problema reală e Teheran. Până nu se rezolvă problema cu Teheran, nu o să să rezolve Hezbollah, Hamas”, a precizat Excelența Sa Adrian Zuckerman, invitat la interviurile DC News și Defense Romania.

Vezi emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel