De ce vrea Băsescu să schimbe PMP în PDL. Chirieac explică: Acesta este motivul

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele declarații ale lui Traian Băsescu care a declarat că vrea ca PMP să redevină PDL și a anunțat că îi va cere președintelui PNL, Ludovic Orban, să îi cedeze numele fostului partid.

”O să încerc să-l conving pe Ludovic Orban să cedeze numele de PDL pe care l-a înglobat odată cu fuziunea și să lase PMP să reia numele de PDL pentru că osatura acestui partid este din foști membri PDL. PDL n-a fost orice partid, a dat trei primari generali și de două ori președintele României. Un partid care merită să existe. Vreau numele înapoi. Că partidul este", a spus Traian Băsescu, la B1 TV.

"Prin demersul său şi al domnului preşedinte Tomac, domnul Băsescu vrea să atragă atenţia foştilor PDL-iști că dânsul e gata să îi reprezinte. Eu vă spun aşa: Traian Băsescu nu intră în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ca să piardă. Acesta este motivul. Cu toată dragostea, acest om a mai fost votat în ciuda tuturor evidenţelor. Iar în campanie Băsescu este redutabil. Stăm şi privim", a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

Bogdan Chirieac consideră că Traian Băsescu vrea să rupă aripa PDL din PNL, după cum i-a confirmat jurnalistei Cătălina Porumbel, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel