De ce nu i-a respins Băsescu pe miniștrii ”penali”

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a admis, vineri seara, că USL nu se va rupe, pe motiv că este o alianță formată din partide care au stat mult timp în Opoziție și sunt avide de putere. O altă acuzație a pedelistului se referă la miniștrii cu probleme penale. În acest sens, se pune problema de ce nu a punctat Traian Băsescu, refuzând semnarea decretelor de numnire ale acestora, așa cum a promis.

 Stolojan anunță că premierul Victor Ponta și-a asumat riscuri numind în Guvern miniștri care au probleme penale.

„Votul impresionant obținut la alegeri le-a dat și multă încredere și observăm între membrii Guvernului pe unii care au probleme penale. Aici, primul ministru Ponta, beneficiind de această încredere dată de vot, si-a asumat și asemenea riscuri”, a spus Theodor Stolojan la Digi24.

Președintele Asociației Pro Democrația, Cristian Pârvulescu, a comentat subiectul politicienilor dn USL care sunt anchetați penal.

„Ar putea fi o problemă, dacă nu ar fi deja o tradiție. Cel la care mi-a mers mintea este însuși Traian Băsescu, care și în calitate de ministru și în calitate de președinte se afla în situația în care era anchetat penal. Dacă vor fi condamnați, Victor Ponta va avea o problemă, dacă nu, toata treaba va fi uitată, dar în Occident unii vor privi cu suspiciune acest guvern, din această cauză”, a spus Cristian Pârvulescu, care a dat exemple similare din politica internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel