De ce au venit iar liderii PSD la DNA

Mai mulți lideri ai PSD, printre care și secretarul general Marian Neacşu, s-au prezentat astăzi la DNA, în fața sediului pentru a-l susține pe Liviu Dragnea, președintele PSD. Aproximativ 30 de social-democrați sunt în fața sediului DNA. Restul sunt cei care-l huiduie pe liderul social-democrat. 

”În primul rând, vreau ca asta să nu fie tratată ca o acţiune de partid. Aici sunt o sumă de colegi care au simţit nevoia să vină ei prezenţi aici. Nu se face pe bază de convocator prezenţa aici”, a declarat Neacşu.

[citeste si]

El a explicat că Liviu Dragnea nu le-a cerut să fie prezenţi în faţa sediului DNA.

”Bănuiesc că nu vi se pare întâmplător faptul că imediat după ce Liviu Dragnea a fost chemat la DNA, partidele de opoziţie au depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului care se află tocmai în procedura de aprobare a bugetului de stat. (...) Cred că pentru orice persoană din România care este chemată la un for represiv, cum este DNA-ul, este un moment dificil şi Liviu Dragnea este camaradul şi tovarăşul nostru. Suntem prezenţi aici pentru susţinerea domnului Liviu Dragnea. (...) Suntem pe trotuarul ăsta foarte paşnici, foarte serioşi, aşa cum este întregul nostru partid şi aşteptăm ca în momentul în care Liviu Dragnea soseşte aici să vadă că el este susţinut de un număr important de membri de partid”, a mai spus Neacşu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel