Darren Cahill, reacție după calificarea Simonei Halep

Darren Cahill s-a exteriorizat după ce Simona Halep s-a impus cu 6-1, 6-4 vineri, 5 ianuarie, în fața sportivei Irina Begu.

Cahill, cunoscut ca un monument de calmitate în timpul meciurilor, a avut o reacţie de bucurie după ce sportiva din Constanța a reușit calificarea în finala turneului International de la Shenzhen.

Simona Halep i-a răspuns din teren, cu un zâmbet larg pe faţă, exprimându-şi bucuria.

Darren a mai făcut un gest sugestiv, arătând cu degetul către Simona, ca şi cum ar fi spus: "Tu eşti campioana!", conform prosport.ro.

[citeste si]

Amintim că Simona Halep (26 ani) s-a impus după o oră şi 29 de minute şi va juca pentru a doua oară finala turneului, după ce în 2015 a câştigat titlul la Shenzhen.

Simona Halep a condus cu 1-0, Begu a egalat, iar apoi Halep a fost de neoprit, câştigând cinci ghemuri la rând şi setul cu 6-1, după un tenis de înaltă calitate din partea ambelor jucătoare.

În actul secund, Begu (27 ani, 43 WTA), a patra favorită, a evoluat mai bine şi a avut 1-0, a recuperat terenul de la 1-2 şi a condus cu 3-2, dar Halep a ridicat din nou nivelul şi s-a desprins la 5-3. Irina a redus ecartul, dar Halep a încheiat meciul cu 6-4.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel