Dăncilă a decis dacă se duce sau NU la consultările cu Iohannis după moțiune

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă (PSD) a decis dacă se duce sau nu la consultările cu președintele Klaus Iohannis după moțiunea de cenzură de joi.

Klaus Iohannis a convocat la consultări partidele parlamentare, după ce în Parlament a fost adoptată moțiunea de cenzură, iar Guvernul Dăncilă a fost demis.

„Nu. De ce să mă duc la Cotroceni?”, a spus Viorica Dăncilă. „Partidul meu e invitat ultimul pe listă. Nu se duce partidul. Eu sper ca nimeni să nu facă această greșeală și să treacă peste o decizie a partidului. Pentru a merge la Cotroceni noi trebuie să avem un mandat de la Comitetul Executiv Național. Nu avem acest mandat. De fapt, ce mai contăm noi? Domnul președinte să numească un Guvern. Vom vedea ce Cabinet va numi domnul președinte”, a declarat, joi seară, Viorica Dăncilă la România TV, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu. 

„Sunt un om puternic, sunt lider de partid, candidatul PSD la prezidențiale. Moțiunea a trecut, Guvernul a fost demis, dar lupta nu s-a încheiat. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul. Sunt convinsă că ceea ce va urma va arăta că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru", patru „împotrivă" și trei voturi anulate, a anunțat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaților.

FOTO AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel