Dan Șova, plângere la DNA. Un afacerist ar fi încercat să-l mituiască

Dan Șova
Dan Șova

Un om de afaceri ar fi încercat să-l mituiască pe Dan Șova. Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine a depus o plângere în acest sens în urmă cu o lună. Dan Șova a precizat că este vorba despre o firmă mare, care a mai avut contracte cu CNADNR în ultimii zece ani. El a explicat că afaceristul făcea parte dintr-o delegație, care a însoțit delegația guvernamentală la Beijing. Dan Șova a subliniat că există un martor, un oficial din Consiliul CNADNR. 

Dan Șova denunță că un om de afaceri din Timișoara a încercat să-i ofere bani pentru a obține un contract cu statul în vederea construirii unei autostrăzi. Omul este o influență pe piața afacerilor locale, transmite Antena 3. Dan Șova a specificat că susținerile sale se pot verifica prin ridicarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.  Se pare că ministrul a fost plecat în China, unde acest om l-a abordat la un hotel din Beijing. Ministrul, când a venit în țară, a depus plângere. Afaceristul are o firmă de construcții și se ocupă cu construirea de drumuri.

Radu Tudor a spus că în zona transporturilor și CNADNR este o practică curentă, iar ceea ce constituie o curiozitate este că un demnitar a depus plângere împotriva unui "asfaltangiu".

Dan Șova a subliniat că orice amănunt sau orice comentariu ar influența ancheta procurorilor. El a subliniat că până acum nu a fost chemat la DNA. Ministrul a precizat că la Beijing a existat și un martor și va depune mărturie dacă i se va cere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel