DAN ȘOVA-VOT IMUNITATE PARLAMENT. Senatorii reiau votul

Senatorul Dan Șova participă în aceste momente la ședința de grup a social-democraților din Senat. Liberalii s-au strâns în Parlament pentru a vota dacă vor ridica sau nu imunitatea lui Dan Șova. 

Primul vot pe care l-a primit Dan Șova a fost în 25 martie. Deși majoritar pentru ridicarea imunității, în Senat n-a fost majoritate calificată. Între timp, procedura s-a schimbat și la Senat și decizia va fi luată ca în Camera Deputaților, cu majoritate prezentă. 

Votul de marți va fi secret, cu bile, și, cel mai probabil, va fi făcut cu un grad de securizare ridicat, în cabină, cu bile. 

Comisia Juridică, al cărui rol este consultativ, nu a putut lua o decizie în cazul senatorului Dan Șova, fiind egalitate. 

Dan Șova este acuzat de trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu, că a cerut distrugerea computerelor casei de avocatură unde era asociat, obstrucţionarea Justiţiei, că ar fi încercat să distrugă probe în dosarul Turceni-Rovinari și ar fi prejudiciat societatea de stat cu 71 milioane de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel