Dan Capatos, atac dur la Bendeac: Te transformi în gunoi!

bendeac_naomi
bendeac_naomi

Dan Capatos a lansat un atac dur la adresa lui Mihai Bendeac, după ce actorul a criticat-o pe Simona Gherghe.

Totul a începtu după ce Mihai Bendeac a criticat-o pe Simona Gherghe pentru că aceasta a difuzat în emisiune imagini urâte cu Ioana Tufar.

Emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, a prezentat în ediţia de luni un reportaj cu Ioana Tufar, care a acceptat un job part-time acasă la Adriana Bahmuţeanu.

Dacă imaginile cu fiica Andei Călugăreanu muncind în grădină n-au stârnit comentarii acide, cele în care Ioana îşi arăta la TV mizeria din urechi şi dintre degetele de la picioare l-au oripilat pe Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, atac la Simona Gherghe

Umoristul a scris pe Facebook un mesaj către Simona Gherghe.

"Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor.

Simona, mai esti OM?…

Cu drag, Mihai".

Dan Capatos i-a luat apărarea Simonei Gherghe și l-a atacat dur pe Mihia Bendeac, scrie wowbiz.ro.

"O mulțime de oameni au fost deranjați de niste imagini cu starea precară de igienă a Ioanei Tufaru. Unii au sărit ca arși și este o discuție amplă pe această temă care implică multă ipocrizie, ipocrizie pe care am ales sa o ignorăm când am început să facem emisiuni tabloid. Mulți se scaldă în ea și put mai rău decât cred ei ca ar puți lucrurile Ioanei Tufaru", a început vedeta de televiziune. "Au început să reacționeze oameni de la care nu te aștepți, oameni de la care te aștepți să înțeleagă astfel de lucruri, oameni care au făcut ratinguri uriașe hrănindu-se din astfel de personaje. Tu ai început să imiți niște personaje pe care noi, emisiunile tabloide, le-am aruncat la gunoi, gen Nikita, Naomi sau Fernando de la Caransebeș. Tu ai trăit imitând niște gunoaie. Noi le-am invitat ca să aflăm niște povești de viață, tu le-ai imitat transformându-te la rândul tău într-un gunoi. Dacă esti imitator perfect și vrei să imiți un gunoi, te transformi într-un gunoi", a continuat Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel