Urmărește emisiunea live


Dacia se vinde foarte bine în Franța

Autoturismele prduse în fabrica de la Mioveni și-au creat un loc bun într-una dintre marile țări UE.

Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franţa au înregistrat în aprilie o creştere de 31,3% în ritm anual, la 14.114 unităţi, arată datele publicate de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA), preluate de Agerpres. 
Marele câştigător de luna trecută a fost brandul DS al grupului PSA, care a raportat un avans al livrărilor de 68,6%. În aprilie, livrările grupurilor franceze Renault şi PSA Peugeot Citroen au urcat cu 11,1% şi, respectiv, 20,2%.

Hexagon, a treia piață europeană

Pe ansamblu, piaţa auto franceză a înregistrat, în aprilie, o expansiune de 9%, fiind înmatriculate 187.396 autoturisme noi. În primele patru luni din acest an, au fost înmatriculate în Franţa 744.238 unităţi, un avans de 4,4% comparativ cu perioada similară din 2017. 
Franţa rămâne a treia mare piaţă auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei şi Marii Britanii, dar înaintea Italiei şi Spaniei. 

[citeste si]

48.000 de autoturisme Daci în plus


Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franţa au înregistrat în perioada ianuarie - aprilie 2018 o creştere de 17,4%, la 48.004 unităţi, comparativ cu perioada similară din 2017. 
După publicarea datelor din aprilie, analiştii de la Evercore ISI estimează că vânzările auto din Franţa vor creşte anul acesta cu 3,3%. 
Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel